13 May 2012

EELLUGU




MEIE KÕIK!

Selle reisikese eellugu on selline, et juba sügisel vist sai korra õdedega räägitud, et läheks lastega tuleval suvel Lätti-Leetu. Kuigi meie olime seal ennemalt käinud, oli mõte hea ja haarasime sellest kohe kinni. Hakkasin vaikselt ka juba vaatamist väärivaid kohti välja otsima ja plaani kokku panema, aga väga kaugele ma sellega ei jõudnud, kuna töö segas vahele J.

Kevade poole meie mõtted ja plaanid ka muutusid. Tegime otsuse, et naabreid me sel aastal ei väisa, vaid hoopis lähme sinna, kuhu juba eelmine suvi sai mõeldud, et järgmisel suvel läheme – Nõiariiki. Ega see mõte ka väga selgeid piire omanud, kuna Jass ei teadnud, millal tema saab vaba nädala võtta ja siis mul olid töö asjad ja millal õdede peredele sobib. Nii siis saigi plaanid maha pandud kõigest poolteist nädalat enne sõidu algust. Saime kokku kõik vanaisa 80. juubeli tähistamisel, mida tehti 16. juulil. Siis panime plaanid paika. Meie sõitsime nädalaks koju. Kaks päeva tööd ja kolm  päeva reisimaržruuti oli valmis. Võisime reisile minna. Lapsed ootasid nii väga.

Tulime mandrile juba pühapäeval. Triinu ja Markkuse sünnipäevale Tiiu ja Mati suvilasse. Esmaspäeva õhtuks oli selgunud, et saame Marguse käest meie Reisirullide Fordikese. See oli nii hea. Siis saime oma pagasi kõik ilusti ära mahutatud. Selgunud oli ka see, et lisaks Piretile, Ainile, Triinu perele ja meie perele hakkavad kampa ka Siret ja Anti. Õhtu pidasime maha väikese nõupidamise söögi asjus.

Teisipäeval oli loomaaia ja sisseostude päev. Meie reisiseltskonda lisandusid veel Kristi ja Rasmus. Nüüd on meid kokku 15, kes kolmapäeva hommikul teele asuvad. Väge lahe!

No comments:

Post a Comment